HR-software als een slimme assistent | SD Worx (2024)

  1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. >
  4. HR-software

Het belangrijkste voordeel van goede HR-software, is een enorme verlichting van administratieve lasten. Onze HR-software is voor jou als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en de juiste inzichten verschaft voor het ondersteunen van je medewerkers.

Met de nieuwste HR-technologie maak je niet alleen HR-werkzaamheden een stuk gemakkelijker, ook je medewerkers hebben veel profijt van ‘simpel en digitaal’. Laat medewerkers hun eigen gegevens en documenten beheren in een digitaal dossier en richt workflows in rondom verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken.

Vraag een demo aan

HR-software als een slimme assistent | SD Worx (1)

De basis op orde met een goed HR-systeem

HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je al deze oplossingen in één applicatie.

    Edities

    Stroomlijn je HR-processen met SD Worx HR & Salaris

    Met goede HR-software kun je je werk veel efficiënter maken. Richt workflows in rondom onder andere verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken.

    HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je daarom al deze HR-functionaliteiten in één handige tool.

    Kies voor premium, professional of enterprise. En verandert na verloop van tijd je behoefte? Dan veranderen wij met je mee.

    Vraag een demo aan

    HR-software als een slimme assistent | SD Worx (2)

    De voordelen van onze HR-tool voor jou

    • Minder handwerk en minder fouten: Dankzij de geautomatiseerde processen, controles en waarschuwingen.
    • Inrichten naar eigen wens: Met meer dan 150 workflows kan je jouw processen afstemmen op jouw bedrijfsbehoeften.
    • Tijd besparen: De tijd die je bespaart door te automatiseren kan worden besteed aan meer waardevolle taken.
    • Naadloze integraties: De vlekkeloze integratie met andere systemen, partners en processen zorgt voor een soepele workflow.
    • Één plek, één waarheid: Je kunt al die essentiële werknemersgegevens op één plek beheren, waardoor je gemakkelijk informatie kunt vinden, bijwerken en analyseren.
    • Toegang voor medewerkers:De gebruiksvriendelijke mysdworx app geeft je medewerkers altijd en overal toegang om het eigen personeelsdossier in te zien en wijzigingen of aanvragen te doen.
    • Compliance: Onze developers werken continu aan de fiscale en arbeidsjuridische compliance van de software en implementeren de meest recente cao-regelingen.
    • Certificering: Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming.

      HR-software als een slimme assistent | SD Worx (3)

      Automatiseer je onboardingsprocessen en richt handige workflows in

      Heeft een nieuwe medewerker zijn contract getekend? Gefeliciteerd! Nu kun je beginnen met de onboarding. De start van een nieuwe medewerker is een cruciaal proces. Het is het proces waarbij je de nieuwe medewerker zijn werkplek, de organisatie en werkzaamheden leert kennen, zich thuis gaat voelen in een nieuwe rol en de werkdoelstellingen en -verwachtingen duidelijk gaat begrijpen. Veel stappen in het onboardingproces kun je gemakkelijk automatiseren.

      • Documentenbeheer: arbeidscontract, ID-bewijs, ondertekenen van formulieren, etc. Een nieuwe medewerker kan vervolgens zelf zijn of haar personeelsdossier beheren.
      • Nodig de nieuwe werknemer al eens uit op kantoor en laat regelmatig wat van je horen.
      • Zorg dat op de eerste werkdag toegang tot de nodige systemen is geregeld en er een werkplek klaar staat.
      • Zorg dat er een planning is voor de eerste week onboarding op kantoor.
      • Biedt je nieuwe medewerker de kans om de eerste weken kennis te maken met verschillende collega’s en afdelingen.
      • Plan in de eerste paar weken al een evaluatiemoment met de nieuwe werknemer.

        HR-software als een slimme assistent | SD Worx (4)

        Zet gemakkelijk je digitale handtekening

        Heb je ooit stilgestaan bij de enorme hoeveelheid documenten die getekend, bewaard en beheerd moeten worden binnen al je HR-processen? Met behulp van geautomatiseerde workflows en eenvoudig digitaal ondertekenen van documenten wordt het beheer van documenten zowel voor HR als managers binnen organisaties een stuk gemakkelijker. Geen gedoe meer met papieren documenten die zoekraken of eindeloze wachttijden voor het verzamelen van handtekeningen. Met digitaal ondertekenen kunnen documenten snel en efficiënt worden afgehandeld.

        Door te kiezen voor digitaal ondertekenen voldoe je ook aan de wet- en regelgeving, zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Je kunt erop vertrouwen dat je documenten veilig en rechtsgeldig zijn. Bovendien bespaar je tijd en kosten, en draag je bij aan een duurzamere werkomgeving door het verminderen van papiergebruik.

          De voordelen van digitaal ondertekenen

          Verlof aanvragen? Zo geregeld als je verzuim & verlof automatiseert

          Geef je medewerkers de regie door ze zelf hun verlof of verzuim online te laten aanvragen. Managers hebben een duidelijk zicht op de teamkalender en keuren digitaal goed. Ook een correcte verwerking in de payroll is geautomatiseerd.

          Via onze digitale oplossing vragen je werknemers onder meer vakantiedagen of andere verlofvormen zoals ouderschapsverlof aan. Ook het proces rondom ziekteverzuim regel je gemakkelijk; met een workflow richt je bijvoorbeeld werkzaamheden in rondom de Wet Poortwachter. In het verlofsaldo wordt meteen zichtbaar hoeveel recht op verlof nog beschikbaar is. Jij bepaalt welke types afwezigheden jouw medewerkers kunnen inplannen via het selfservice-systeem.

            HR-software als een slimme assistent | SD Worx (5)

            Koppelingen en Integraties: Breid de functionaliteit van jouw bestaande systemen uit met onze software

            1. In onze software vind je uiteraard standaardkoppelingen naar instanties zoals Belastingdienst en UWV. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden.

            2. Ons eigen api-team voegt regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform, en ook koppelingen naar wens regelen we graag voor je.

            3. We koppelen perfect met andere toonaangevende HR-platforms zoals SAP SuccessFactors, Workday en Oracle. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx.

              Een overzicht van onze partners en koppelingen

              Een stapje verder met onze volledige HR-softwaresuite

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (6)

              Payrollproces stroomlijnen met SD Worx Salaris

              Meer over SD Worx Salaris

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (7)

              Toegang voor medewerkers met mysdworx

              Meer over mysdworx

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (8)

              Beloning personaliseren met SD Worx Benefits

              Meer over SD Worx Benefits

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (9)

              Sturen op loonkosten met SD Worx Budget

              Meer over SD Worx Budget

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (10)

              Tijdregistratie met SD Worx Tijd & Planning

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (11)

              HR-data ontsluiten met SD Worx Insight

              Deze organisaties maken al gebruik van SD Worx

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (15)

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (16)

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (17)

              HR-software als een slimme assistent | SD Worx (18)

              Veel gestelde vragen (FAQ)

              Een voorproefje van onze dienstverlening.

              Onze HR-software fungeert als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en inzichten biedt om je medewerkers optimaal te ondersteunen. Het lost het probleem van administratieve lasten op en streeft naar een efficiënte en productieve HR-afdeling.

              We bieden drie edities van onze HR-software: Premium, Professional en Enterprise. Je kunt kiezen welke editie het beste aansluit bij jouw behoeften. Bovendien passen wij ons aan jouw veranderende behoeften aan na verloop van tijd.

              Ja, onze software heeft standaardkoppelingen naar instanties zoals de Belastingdienst en het UWV. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden. Ons eigen api-team voegt regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform. We kunnen ook koppelingen op maat regelen met andere toonaangevende HR-platforms zoals SAP SuccessFactors, Workday en Oracle.

              De mysdworx app is een handige assistent voor werknemers. Met de app kunnen medewerkers verschillende stappen bij afwezigheid of werkgerelateerde onkosten regelen. Ze kunnen ook online hun dossier en loonstroken raadplegen en direct verlof aanvragen. De app is altijd en overal bereikbaar via de smartphone-applicatie.

              Onze HR-software biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder het beheer van werknemersgegevens, salarisadministratie, verlofaanvragen, rapportage en analyse, workflows en automatisering, integraties met andere systemen en nog veel meer. Het is een alles-in-één tool die je helpt om je HR-processen te stroomlijnen en efficiënter te werken.

              De implementatie van onze HR-software verloopt doorgaans soepel. We hebben een ervaren implementatieteam dat je begeleidt tijdens het hele proces. Ze zorgen voor een naadloze overgang en helpen je bij het configureren van de software op basis van jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team vol vertrouwen met de software aan de slag kan.

              We nemen de veiligheid van jouw gegevens zeer serieus. Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Bovendien worden regelmatig back-ups gemaakt om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

              Heb je een vraag over onze HR- en salarisoplossingen?

                HR-software als een slimme assistent | SD Worx (2024)

                FAQs

                HR-software als een slimme assistent | SD Worx? ›

                Wat doet HR-software precies? Onze HR-software fungeert als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en inzichten biedt om je medewerkers optimaal te ondersteunen. Het lost het probleem van administratieve lasten op en streeft naar een efficiënte en productieve HR-afdeling.

                Is SD Worx een goede werkgever? ›

                SD Worx heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 150 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin.

                Wat is SD Worx mijn loon? ›

                Support mysdworx

                MijnLoon is een beveiligde webtoepassing die toegang geeft tot je loondocumenten. Je vindt de toepassing op my.sdworx.com/portal, een site bedoeld om de medewerkers van onze klanten beter te bedienen.

                Wat is SD Worx? ›

                Het is een sociaal secretariaat dat diensten rond human resources levert. Het levert dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel: loonberekening en -administratie, sociale wetgeving, internationale verloning en fiscaliteit en human resources.

                Wat verdien je bij SD Worx? ›

                Het gemiddelde uurloon bij SD Worx loopt uiteen van ongeveer € 4.054 per uur (schatting) voor de functie UX-UI Designer tot € 152.921 per uur (schatting) voor de functie CEO.

                Wie is eigenaar van SD Worx? ›

                Het is in handen van twee stichtingen: de Stichting SD Patrimonium en de Stichting SD. Pas in 2021 besliste het om de cash die voortkwam uit zijn participatie in SD Worx aan het werk te zetten.

                Hoeveel mensen werken bij SD Worx? ›

                De 7.500 werknemers van SD Worx zijn actief in zesentwintig landen: België (HQ), Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland ...

                Wat zijn Looncodes? ›

                Een salarisschaal bestaat uit: een code: dat is een cijfer dat de salarisschaal aanduidt; de minimumleeftijd of klasse: elke salarisschaal is ingedeeld in een klasse, nl. in de klasse 18 jaar, 20 jaar, 21 jaar, 22 jaar, 23 jaar of 24 jaar.

                Is SD Worx een interim? ›

                Onze experts zijn volledig thuis in interim, rekrutering en projectsourcing voor je bedrijf.

                Is SD Worx een sociaal secretariaat? ›

                SD Worx (°1945) is al jaren het grootste erkende sociaal secretariaat in België. Die groei danken we aan klanten altijd beter te willen bedienen, met een aanbod dat echt op jou, je sector en markt is afgestemd.

                Hoeveel kost SD Worx? ›

                Normaal betaal je € 236 administratieve opstartkosten. Als je je digitaal aansluit, vallen deze kosten weg. Krijgen mijn werknemers toegang tot de SD Worx app op hun gsm ? Ja, al je werknemers hebben toegang tot mysdworx, het online platform van SD Worx.

                Wat is een SD medewerker? ›

                Een customer service medewerker (ook wel customer support of klantendienst medewerker genoemd) is de persoon van de organisatie die klanten te woord staat per telefoon en/of e-mail.

                Is SD Worx een goed bedrijf? ›

                Is SD Worx een goed bedrijf om voor te werken? SD Worx heeft een algemene beoordeling van 3,7 uit 5 , gebaseerd op meer dan 522 beoordelingen die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 79% van de werknemers zou een vriend aanraden om bij SD Worx te werken en 66% heeft een positieve kijk op het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

                Hoe herken je een goede werkgever? ›

                Zo herken je een goede werkgever

                Een goede werkgever behandelt werknemers met respect en waardering. Dit betekent bijvoorbeeld dat de werkgever luistert naar de wensen en zorgen van werknemers en hen serieus neemt. Professionaliteit . Je werkgever handelt op een professionele manier en houdt zich aan afspraken.

                Top Articles
                $10 Off Purchase | Target Promo Codes (Verified ✔️) | May 2024
                Fototour verlassener Fliegerhorst Schönwald [Lost Place Brandenburg]
                How To Start a Consignment Shop in 12 Steps (2024) - Shopify
                Xre-02022
                Lorton Transfer Station
                Frank Lloyd Wright, born 150 years ago, still fascinates
                Usborne Links
                Undergraduate Programs | Webster Vienna
                Craigslist Pet Phoenix
                Obituaries
                Encore Atlanta Cheer Competition
                Poplar | Genus, Description, Major Species, & Facts
                Nestle Paystub
                Cape Cod | P Town beach
                Raid Guides - Hardstuck
                Calmspirits Clapper
                Nwi Arrests Lake County
                Enterprise Car Sales Jacksonville Used Cars
                Youravon Comcom
                Dover Nh Power Outage
                Zack Fairhurst Snapchat
                Busted Mcpherson Newspaper
                Dcf Training Number
                Craigslist St. Cloud Minnesota
                Play It Again Sports Norman Photos
                Weldmotor Vehicle.com
                Why comparing against exchange rates from Google is wrong
                WOODSTOCK CELEBRATES 50 YEARS WITH COMPREHENSIVE 38-CD DELUXE BOXED SET | Rhino
                Trust/Family Bank Contingency Plan
                25Cc To Tbsp
                EST to IST Converter - Time Zone Tool
                Bee And Willow Bar Cart
                Green Bay Crime Reports Police Fire And Rescue
                Chris Provost Daughter Addie
                The Blackening Showtimes Near Regal Edwards Santa Maria & Rpx
                D3 Boards
                Smith And Wesson Nra Instructor Discount
                How much does Painttool SAI costs?
                Sam's Club Gas Prices Florence Sc
                This 85-year-old mom co-signed her daughter's student loan years ago. Now she fears the lender may take her house
                Scarlet Maiden F95Zone
                The best bagels in NYC, according to a New Yorker
                Flipper Zero Delivery Time
                Tripadvisor Vancouver Restaurants
                Bekkenpijn: oorzaken en symptomen van pijn in het bekken
                Po Box 101584 Nashville Tn
                F9 2385
                Craigslist Pets Lewiston Idaho
                What Is The Gcf Of 44J5K4 And 121J2K6
                O.c Craigslist
                Where To Find Mega Ring In Pokemon Radical Red
                Varsity Competition Results 2022
                Latest Posts
                Article information

                Author: Kimberely Baumbach CPA

                Last Updated:

                Views: 6314

                Rating: 4 / 5 (61 voted)

                Reviews: 84% of readers found this page helpful

                Author information

                Name: Kimberely Baumbach CPA

                Birthday: 1996-01-14

                Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

                Phone: +3571286597580

                Job: Product Banking Analyst

                Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

                Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.